FOTO: null

Studentski centar Pale objavio je konkurs za smještaj u dom 550 studenata, dok će ostali domovi pozive za popunjavanje slobodnih mjesta objaviti početkom septembra.

Pravo na smještaj u domu imaju redovni studenti Univerziteta u Istočnom Sarajevu prvog i drugog ciklusa sa stalnim mjestom boravka udaljenim najmanje 50 kilometara od Pala.

Kako je navedeno u konkursu, prijave se mogu slati od 1. do 15. septembra. Ko je dobio krevet u domu biće poznato 25. septembra, dok useljenje počinje 1. oktobra.

Prema riječima v.d direktora ovog centra Damjana Škipine, cijena smještaja u ovoj ustanovi najniža je u Srpskoj i iznosi 125 KM.

- U cijenu smještaja su uračunata i tri obroka dnevno i pranje posteljine dva puta mjesečno - rekao je Škipina.

Dodao je da se cijena, između ostalog, formira na početku svake akademske godine, a na osnovu troškova iz prethodne.

Predsjednica Upravnog odbora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka Jasminka Buzaković istakla je da će krajem mjeseca biti održana sjednica ovog odbora na kojoj će, između ostalog, usaglasiti stavove o raspisivanju konkursa za smještaj u ovoj ustanovi.

- Studenti konkurs za smještaj u domu mogu očekivati početkom septembra, jer je sve pripremljeno - kazala je Buzakovićeva.

Konkurs za smještaj studenata u domu u Foči može se očekivati takođe idućeg mjeseca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )