FOTO: InfoBijeljina

Studentu generacije na Fakultetu poslovne ekonomije u Bijeljini Kristini Koprivici danas je gradonačelnik ovog grada Mićo Mićić uručio rješenje o obavljanju pripravničkog staža u bijeljinskoj Gradskoj upravi.

Koprivica je zahvalila za ukazanu šansu da pripravnički staž obavi u Gradskoj upravi.

"Moji dalji planovi ne završavaju se osnovnim studijama, već sam upisala i master, a pokušaću svojim znanjem i vještinama, od kojih ću neke steći i ovdje, da doprinesem razvoju našeg grada", rekla je Koprivica novinarima.

Mićić je istakao da grad nastoji da učini sve što je u nadležnosti jedne lokalne zajednice kako bi zadržao mlade i talentovane ljude.

"Kao što je primijetio i ambasador SAD u BiH /Erik Nelson/ prilikom jučerašnje posjete, od Bijeljine smo napravili grad sa povoljnom poslovnom klimom, a jedan od ciljeva kojim smo se vodili je ostanak mladih. Zbog toga dajemo šansu sposobnim mladim ljudima koji mogu doprinijeti napretku ovog grada", rekao je Mićić.

Kristina je rođena 1997. godine u Užicu, ali se kao djevojčica sa roditeljima doselila u Bijeljinu. Nosilac je Vukove diplome na kraju osnovne škole, završila je srednju Ekonomsku školu kao đak generacije, a Fakultet poslovne ekonomije u Bijeljini kao student generacije sa prosječnom ocjenom 9,8.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )