FOTO: null

Stranka napredna Srpska je juče organizovala u centru Bijeljine akciju „Stop poskupljenju struje“.

"Želimo ovom prilikom da Vas obavijestimo da je vlast pripremila poskupljenje struje, od 5,4% koje će biti obračunato na računima od 1. juna 2016. godine. Ovo poskupljenje na godišnjem nivou iznosi oko 30 miliona KM, a pošto domaćinstva čine 56% to je samo za vas, dragi građani, na godišnjem nivou 16 miliona KM. S obzirom da u Regulatornoj komisiji za energetiku sjede tri člana SNSD-a, zatim 1 član – DNS, i 1 član – SP, odgovorno tvrdimo da je ovo politička odluka, a ne odluka nezavisnog organa, kakav bi trebalo da bude Regulatorna komisija", navodi se u saopštenju Stranke napredne Srpske. 

Iz Stranke napredne Srpske poručuju da ovo poskupljenje neće biti usmjereno za racionalizaciju rada Elektroprivrede, niti za nove investicije, već naprotiv, isključivo za punjenje džepova pojedinih kadrova vladajućih stranaka i zapošljavanja istih. Sa ovim novcem se može otvoriti minimum 1000 radnih mjesta, za sve građane. 

NAPREDNA SRPSKA Vam pruža priliku da iskažete svoj stav po ovom pitanju i potpišete peticiju. Nalaze se u ulici Dušana Baranjina 29, svakim radnim danom od 16 – 19 časova. 

INFORMATIVNA SLUŽBA STRANKE NAPREDNA SRPSKA

GRADSKI ODBOR BIJELJINA



Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )