FOTO: zanimljivostidana.com

ndijac Ananta Burman bio je u stabilnoj i ozbiljnoj ljubavnoj vezi osam godina, da bi odjednom njegova djevojka Lipika, prekinula svu komunikaciju s njim.

Lipika je odbijala i da odgovori telefonske pozive Ananta kao i na poruke sa društvenih mreža i aplikacija. Tada je Ananta je shvatio da nešto nije u redu. Tražeći odgovor na pitanje zašto mu se voljena odjenom promijenila, Ananta je saznao da roditelji žele da je udaju za drugog i da je svadba spremna.

Shvativši da ima malo vremena prije nego što je zauvek izgubi svoju ljubav Lipiku, mladić je odlučio da mora uraditi nešto ekstremno da bi je vratio. Tako je u nedjelju počeo da kampuje ispred kuće djevojke u gradu Dhupguriju. Nosio je natpis “Vratite mi mojih osam godina”, a njegov protest, koji je prerastao u štrajk glađu, privukao je pažnju Lipkinih komšija koje su ga podržale.

Priča o Anantinom štrajku u ime ljubavi proširila se lokalnom zajednicom, a uskoro je na lice mjesta došla porodica čovjeka koji je trebalo da oženi Lipiku. Doveli su i policiju u namjeri da ga otkeraju, ali bezuspješno.

Uporni i zaljubljeni Indijac odbio je da se pomjeri ili prestane sa štrajkom glađu, ali kako su sati prolazili, njegovo zdravlje je počelo da se pogoršava i on je odveden u lokalnu bolnicu.

Ipak, on je odbio da jede. Mještani su intervenisali tražeći od Lipike i njene porodice da popuste njegovim zahtjevima i spasu mu život.

Na kraju su došli, otkazali vjenčanje sa drugim mladićem i dogovorili da se Anant i Lipika odmah vjenčaju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )