FOTO: null

Trener kineskog Gvanžu RF Dragan Stojković Piksi i vezista Sautemptona Dušan Tadić dobili su danas Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na tradicionalnoj svečanosti u hotelu Kraun plaza.

Njima su unikatni trofej, težak 12 kilograma, dodjelili potpredsjednik Savo Milošević i sportski direktor Goran Bunjevčević kao najboljim pojedincima u srpskom fudbalu u 2016. godini. 

"Ova godina nije bila laka, a mi treneri iz inostranstva, osim rezultata i stila igre, imamo obavezu da reprezentujemo naš fudbal na najbolji mogući način. Zahvalio bih se FSS-u na nagradi, za mene je Zlatna lopta velika privilegija. Ovo nije mala stvar, ali imam obavezu da budem još bolji", rekao je Stojković. 

Dušan Tadić, najbolji igrač reprezentacije Srbije u dosadašnjem toku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, istakao je da mu je čast zbog priznanja. 

"Individualne nagrade su značajne, veliki podstrek daju. Zahvalio bih se selektoru Muslinu i saigračima, bez njih ne bih dobio ovo priznanje. Ipak, ništa značajnije nije od timskih nagrada, a za nas bi to bio plasman na Svetsko prvenstvo", poručio je Tadić. 

Stojković i Tadić su se tako našli u društvu Ilije Petkovića, Radomira Antića, Milovana Rajevca, Nemanje Vidića, Dejana Stankovića, Nikole Žigića, Branislava Ivanovića i mnogih drugih. 

Današnjem događaju prisustvovali su čelni ljudi FŠ i Skupštine Beograda, predstavnici svih regiona, brojnih klubova, legende srpskog fudbala, košarke, atletike...

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )