FOTO: desavanjaubijeljini.com

„DEMOS je mlada politička partija, nastala prije četiri godina. Međutim, iako smo možda mali po godinama postojanja, po djelima smo već veliki“, rekao je okupljenima na tribini DEMOS-a u Trnjacima Čedomir Stojanović, nosilac liste ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Stojanović je podsjetio da je cilj DEMOS-a da nadmaši rezultat prošlih izbora.
 
„Gradski i regionalni odbor DEMOS-a Bijeljina su najjači u Srpskoj. Želimo da opravdamo tu nezvaničnu titulu. U tom smislu, naš cilj je preko 9500 glasova na nivou regije, odnosno jedan direktan mandat u Narodnoj skupštini Srpske i jedan poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH, što bi bio veliki uspjeh za ovu političku partiju“, rekao je Stojanović.
 
On je istakao da DEMOS ne bi postojao bez velike podrške građana.

„Pokušavamo da tu podršku vratimo kroz rezultate koje ostvarujemo i brigu za svakog građanina. Mislim da smo uspjeli da, bar donekle, osvjetlamo obraz politici. U politici je najlakše obećati – bolje manje obećati, a više uraditi. To nam je do sada bila vodilja i tako ćemo se truditi da bude i ubuduće“, rekao je Stojanović.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )