FOTO: null

Slobodan Pavlović, vlasnik Pavlović banke, još je na liječenju u bijeljinskoj bolnici, ostali u kućnom pritvoru.

"Nakon što smo dobili informaciju da je naša žalba uvažena, mi smo u toku noći uspjeli da prikupimo sve putne isprave i dostavljene su sinoć oko pola 12 na recepciju Suda BiH. Službenici kompanije Slobomir Petar Lazić, Ljiljana Garić i Pavlovićev saradnik Blago Blagojević pušteni su u ranim jutranjim časovima iz pritvorske jedinice i nalaze se u kućnom pritvoru, potvrdio je to za portal InfoBijeljina Pavlovićev zastupnik Miodrag Stojanović.

Što se tiče gospodina Pavlovića on se još nalazi u bolnici, na internom odjeljenju, zdravstveno stanje je i dalje ozbiljno, ali stabilno, navodi Stojanović.

Mi ćemo u budućnosti poštovati ove restriktivne mjere, svima je zabranjeno napuštanje mjesta boravišta. Ono što je veoma interesantno niko od okrivljenih ne može komunicirati sa zaposlenim iz Kompanije "Slobomir" kao i Pavlović banke, u djelu koji se tiče bilo čega što je vezano za poslovanje, navodi na kraju razgovora za portal InfoBijeljina Miodrag Stojanović. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )