FOTO: srpskainfo.com

Instagram u svoju platformu uvodi niz manjih promjena i poboljšanja. Među njima je i ta što će produžiti trajanje emitovanja uživo sa 60 minuta na do četiri časa.

Ta će mogućnost emitovanja uživo biti dostupna svim korisnicima koji nisu kršili pravila vezana za intelektualno vlasništvo.

Korisnici Instagram će takođe moći vidjeti vlastite prenose uživo u svojim privatnim arhivama, slično kao što su do sada mogli s objavama i storijima, do trideset dana nakon objave.

Na raspolaganju će biti mogućnost i preuzimanja tog sadržaja i objave na drugim društvenim mrežama, piše Verge, prenosi Klix.

Osim ovih novosti, biće dodana i kategorija “Lajv nau on IGTV”, gdje će korisnici moći pogledati šta je dostupno u obliku prenosa uživo u tom trenutku.

Kompanija se nada da će videozapisi uživo zadržati ljude u aplikaciji što duže. Postoji mnogo platformi između kojih ljudi mogu birati kada žele emitovati uživo, pa Instagram pokušava učiniti sebe konkurentnom i kvalitetnom aplikacijom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )