FOTO: srpskainfo.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom, susnježicom i snijegom, te dnevnom temperaturom od minus tri do sedam stepeni Celzijusovih.

Ujutro će padati uglavnom susnježica i snijeg, dok će ponegdje na sjeveroistoku, istoku i jugu biti suvo ili sa mogućnošću za slabe padavine.

Tokom prijepodneva na zapadu, sjeveru i u centralnom pojasu biće snijega, a na jugu i sjeveroistoku prolazno suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Poslije podne se ponovo očekuju češće padavine sa susnježicom u visokoj Hercegovini, a u niskoj sa kišom, dok je u centralnom pojasu, na zapadu, sjeverozapadu, u Posavini i Semberiji moguć mjestimično slab snijeg.

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, u Hercegovini slab do umjeren jugoistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Rudo i Bjelašnica minus četiri, Mrakovica minus dva, Višegrad minus jedan, Čemerno nula, Bihać i Sanski Most jedan, Gacko, Gradačac i Ivan sedlo dva, Banjaluka, Prijedor, Foča i Han Pijesak tri, Nevesinje i Srbac četiri, Mrkonjić Grad, Brčko, Doboj, Livno, Sokolac i Tuzla pet, Bileća, Bugojno i Zenica šest, Bijeljina, Mostar i Srebrenica sedam, Šipovo, Jajce i Sarajevo osam, Trebinje 11 i Neum 15 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )