FOTO: null

Seriju "Breaking Bad" smo obožavali, a sada je konačno i stigao film "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Naime, Netfliks je objavio naslov, datum i prvi trejler za predstojeći film "Breaking Bad", piše Independent. Ovaj film će na platformi Netfliksa biti objavljen 11. oktobra. Dok je detaljan opis filma izostao, trejler nagovještava u kom pravcu će se odvijati radnja filma.

"U trenutku svog dramatičnog bjektva iz zarobljeništva, Džesi Pinkman (Aron Pol) mora da se pomiri sa svojom prošloću, kako bi mogao da na neki način nastavi s budućnošću."

U trejleru se vidi Džesijev prijatelj i bivši kolega Skini Pit (Čarls Bejker), koji je saslušan zbog Džesijevog bjekstva.

"Ne znam gdje se uputio. Sjever, jug, zapad, istok, Meksiko, mjesec. Nemam pojma", rekao je Skini Pit, te dodao i da zna gdje se sakrio, da njegovo skrovište ne bi otkrio.

"Čuo sam o onome šta su mu svi oni uradili kako bi se obezbijedili da nastavi da 'kuva'. Žao mi je, ne znam šta da vam kažem, ali ni na koji način vam neću pomoći da Džesija vratite u taj kavez."

Brajan Krenston, koji je glumio Valtera Vajta u seriji, ostavio je mogućnost da se pojavi u filmu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )