FOTO: Facebook

Mladen Stevanović iz Ugljevika osvojio je prvo mjesto u Tribalion Challenge Open trci na Devetom po redu Tribalion OCR-u održanom u subotu, 13. maja 2023. godine na Kaluđerskim barama na Tari.

Drugo mjesto osvojio je Babić Obrad, dok je Simić Željko bio treći.

Trka sa preprekama ove godine okupila je preko 3.300 sportista i rekreativaca iz cijelog svijeta, a u okviru ovogodišnjeg takmičenja u trci – Tribalion Challenge Open u dužini od 21 kilometar (980m kumulativnog uspona sa 37 prepreka).



Tribalion OCR predstavlja trku sa preprekama, adrenalinski, avanturistički sport u kome je cilj takmičara da prođu zadatu (obilježenu) stazu, savladavajući prepreke, postavljene od strane organizatora. 



Visoki zidovi, penjanje uz konopac, puzanje kroz blato, nošenje džakova sa pijeskom, vuča tereta, gađanje kladivom u metu, plivanje, vodene prepreke u kanjonu, dijelovi rute koji su skoro vertikalni, samo su neke od prepreka koje su takmičari morali savladati.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )