FOTO: InfoBijeljina

Stevanović je prvog dana školske godine posjetio privatnu Školu stranih jezika "Anglija", koja u Bijeljini radi od 1996. godine, pružajući na taj način i podršku svakom vidu privatnog preduzetništva koje je usmjereno ka stvaranju nove vrijednosti i posvećeno radu sa djecom.

On je naveo da je "Anglija" predan poreski obveznik i inovativna škola koja pruža djeci kvalitetno neformano obrazovanje. 

Osnivač i vlasnik "Anglije" Verica Amidžić zahvalila je gradskom menadžeru za podršku i privatnicima koji u Bijeljini pokušavaju da dodaju vrijednost obrazovnom procesu, ističući da je neformalno obrazovanje bitno i nadopunjuje formalno obrazovanje u državnim školama. 

"Standardizacija i podizanje kvaliteta jedan je od uslova i načina da opstanemo u svijetu i da i nas prepoznaju kao kvalitetnu zajednicu", navela je Amidžićeva. 

Prema njenim riječima, škola pruža mogućnost učenja engleskog jezika od četvrte godine života i njemačkog jezika od prvog razreda osnovne škole, kroz 56 programa, a uz studente engleskog jezika rade i sa djecom u vrtićima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )