FOTO: InfoBijeljina

„Podigli smo krivične prijave zbog Stanivukovićevog dovođenja bagera kod „Kajak terase“ u Banjaluci“, rekao je za InfoBijeljina Miloš Stevanović, pravni zastupnik porodice Radišić.

Prema Stevanovićevim riječima, juče je u Banjaluci bila prisutna jedna potpuna.

„Gradonačelnik je izveo dva bagera Civilne zaštite koja su vozili ljudi koji nisu zaposleni u Gradskoj upravi. Počinjen je niz krivičnih djela i mi smo podigli krivične prijave koja se prije svega tiču samovlašća, zloupotrebe službenog položaja, ošećenja tuđe stvari te niz drugih aktivnosti koje je preduzeo gradonačelnik“, rekao je u izjavi za naš portal Stevanović.

Napominje da se ne može stalno pozivati na ugrožavanje porodice Radišić. 

„Ipak postoji pravni sistem i pravna država i ubijeđeni smo da će i Sud i Tužilaštvo imati razumijevanja za ovake aktivnosti. Preduzećemo sve da se stvari vrati u redovne pravne aktivnosti zasnovane na zakonu“, zaključio je Stevanović.

Podsjetimo, na inicijativu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na parking objekta “Kajak terasa” juče su dovezena dva bagera.

May be an image of 3 people and outdoors

Po dolasku ispred pomenutog objekta, Stanivuković je glasno povikao “ne damo pedalj naše zemlje”.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )