FOTO: srpskainfo.com

Dom kulture u Zalužanima ponovo nije imao dovoljno mjesta da primi sve one koji su došli na tribinu i predstavljanje kandidata za Narodnu Skupštinu Republike i Parlamentarnu Skupštinu BiH ispred Ujedinjene Srpske.

Tribini su prisustvovali predsjednik Ujedinjene Srpske i nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske ispred Izborne jedinice 3, dr Nenad Stevandić, zamjenik predsjednika Siniša Vidović, potpredsjednica dr Natalija Trivić, potpredsjednik Marinko Dragišić, potpredsjednik i nosilac liste za Parlamentarnu Skupštinu BiH ispred Izborne jedinice 1 Milan Petković, mnogobrojni kandidati, članovi, simpatizeri i gosti Ujedinjene Srpske.-Deseti je dan kampanje i Ujedinjena Srpska korača snažno, postali smo prepoznatljivi širom Republike Srpske i sigurna sam da će se to odraziti i na naš rezultat. Obišli smo sva mjesta u Republici Srpskoj i večeras u Zalužanima vidimo koliko smo prepoznati od strane građana izjavila je Natalija Trivić.

- Ujedinjena Srpska je najinovativnija i najaktivnija stranka u ovoj kampanji i sigurno možemo reći da je naša druga parola da je svaka sala mala, jer narod je prepoznao program Ujedinjene Srpske – zaključuje PetkovićPredsjednik Ujedinjene Srpske pohvalio je kandidate, rekavši da su na listama obrazovani i iskusni ljudi, koji iza sebe imaju bogate poslovne karijere i uspijehe.

- Ova lista zaslužuje povjerenje građana, a mi ćemo danas najaviti našu platformu za Banjaluku, koja zaslužuje da bude druga srpska prestolnica i prestolnica svih Srba van Srbije, i mi ćemo po uzoru na Beograd praviti Banjaluku, jer imamo poslovne i lične kontakte u Srbiji i zajedno sa našom listom, Banjaluka može da se razvije – zaključuje Stevandić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )