FOTO: InfoBijeljina.com

Lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras u Bijeljini da će na lokalnim izborima postići izvanredne rezultate uprkos podvalama i pokušaju Centralne izborne komisije /CIK/ BiH da ih isključe iz izbornog procesa.

"Zahvalni smo velikom broju građana Bijeljine koji nas podržavaju i koji su nas podržavali u posljednjih 20 dana u borbi protiv CIK-ovih podvala", rekao je Stevandić.

Stevandić je napomenuo da ih je pred CIK-om i sudovima branila "jaka ekipa", a da ih podržava još jača ekipa ljudi, za koje nisu znali ni da postoje, ali su se ovih dana javljali iz svih gradova Republike Srpske.

Svim tim ljudima je Stevandić zahvalio, zadovoljan time što se sada uključuju u, kako je naveo, veliku pobjedu Ujedinjene Srpske sa koalicionim partnerima, u bolje vrijeme za ovu stranku, za Republiku Srpsku, kada će sami odlučivati o svojoj sudbini i razvoju svojih gradova.

"Sve to radimo zahvaljujući svojim stavovima i pameću, a ne stavovima i receptima koje nam propisuju iz Sarajeva", rekao je Stevandić i dodao da je Ujedinjena Srpska nesalomiva, da se ujedinjeni ljudi ne odriču nacionalnog identiteta i ne daju da im bilo ko govori šta, kako i gdje smiju da pjevaju, govore i kako da upražnjavaju kulturu, čuvaju tradiciju.

Nosilac odborničke liste Ujedinjena Srpska Bijeljina Milan Trninić rekao je da na izbore Gradski odbor ove stranke izlazi sa samostalnom listom od 36 kandidata, koji su spoj mladosti i iskustva i da očekuju dobre rezultate.

"Sigurno je da ćemo osvojiti odborničke mandate - jedan, dva ili tri", istakao je Trninić i dodao da ova kampanja predstavlja samo nastavak aktivnosti od prije dvije godine, kada su završeni opšti izbori. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )