FOTO: pixabay

Jedan neobičan slučaj zabilježen je u saobraćaju u Zvorniku. Čini se da je, u susret predstojećim praznicima, jedno božićnjače napravilo problem na putu.

Šta se zapravo desilo? Jedan automobil je ostao bez plina, o čemu svjedoči i mokri trag na kolovozu. Fotografija na kojoj je cisterna "ukrala kadar", takođe govori u prilog tvrdnji.

Kako se to desilo? Objašnjenje je, prenose Tviteraši iskustva iz kolone, urnebesno, a malo šale upravo je ono što je trebalo da začini predstojeće praznične dane.

Vjeruje se da je nesrećni čovjek stavio prase u gepek i da mu je ono pregrizlo crijevo za plin. Nadležni, navodno, nisu ni potvrdili ni demantovali ovu informaciju, a putnici su se u jednoj ovakvoj koloni i nasmijali kada su dočekali rasplet.

View image on Twitter

Mi smo čuli da zečevi kao kućni ljubimci umiju da oštre zube na punjačima telefona, laptopova, kablovima za fen... Ipak, ovaj slučaj je i nas iznenadio. Da li ste vi čuli za nešto slično?

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )