FOTO: null

Iz Beograda je startovala 11. Međunarodna biciklistička trka prema Banjaluci, na kojoj će učestvovati oko 170 biciklista iz dvadesetak zemalja.

Start trke je bio u 11.00 časova ispred platoa Hrama Svetog Save u Beogradu. 

Prva etapa danas će se voziti do Bijeljine, preko Obrenovca i Šapca, dok je druga etapa na programu sutra od Teslića do Banjaluke. 

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske navode da će se takmičari sutra kretati na relaciji Teslić-Vrela-Karuše-Doboj-Rudanka-Johovac-Šešlije-Derventa-Gornja Vijaka jedan-Prnjavor-Klašnice jedan-Laktaši-Klašnicedva-Šargovac-Banjaluka jedan-Banja Luka. 

"Molimo vozače koji se budu kretali tokom vikenda navedenim dionicama da voze opreznije i poštuju uputstva lica iz pratnje", poručuju iz Auto-moto saveza Srpske. 

Iz Policijske uprave Bijeljina najavljeno je da će magistralni put od granice na Pavlović mostu do Bijeljine zbog ove trke danas kratkotrajno biti zatvoren za saobraćaj. 

Saobraćaj će biti zatvoren od 12.45 do 13.30 časova na dijelu magistralnog puta od Graničnog prelaza Pavlovića most do kružnog toka kod Tržnog centra "Fis" u Bijeljini. 

U istom periodu biće zatvoreni dijelovi gradskih ulica Komitska, Mučenika Romanovih, Srpske dobrovoljačke garde, Majevičke ulice do raskrsnice sa Ulicom Miloša Obilića, dio Ulice Miloša Obilića do raskrsnice sa Ulicom Sveti Sava, ulice Nikola Tesla, Zmaj Jovina, Žrtava fašističkog terora i Ulica Patrijaha Pavla. 

U Bijeljini će danas potpuno biti zatvoren saobraćaj i u Ulici Vuka Karadžića od 10.30 do 17.00 časova zbog održavanja sportske manifestacije u organizaciji Regionalnog kluba Međunarodnog policijskog udruženja /IPA RK/ Bijeljina. 

Građanima se preporučuje da u periodu najavljenih obustava koriste alternativne pravce da ne bi došlo do zastoja saobraćaja u gradu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )