FOTO: dnevnik.hr

Kirijan Hejler (34), bivši suprug engleske starlete Keti Prajs (42), ljut je zbog njene poslednje serije plastičnih operacija.

Deca Keti Prajs su prestravljena
Kirijan i Keti Prajs su se razveli početkom jula i ona se vjerila sedmi put izjavio je da starleta svojom opsjednutošću i zavisnošću plastičnim operacijama prestravljuje njihovo dvoje dece Džet (7) i Bani (6).
 
- Oni brinu zbog majke i jezivo su uplašeni. Ona mora ponekada da razmišlja i o djeci, jer su Bani, Džet, Princes i Džunior su prestravljeni što je gledaju u užasnom stanju posle operacija - rekao je Kirijan.
 
Kirijan, lični trener i bivši striper, rekao je da Keti preteruje sa operacijama i pritom javno pokazuje na šta liči, što su i njena deca prisiljena da gledaju.
 
Keti Prajs je izgledala kao čudovište
Keti Prajs se u junu ponovo operisala u Turskoj. Ona je uradila pet intervencija: liposukciju, zatezala je lice, radila usne, podizala brazilsku zadnjicu. Sve je to pratila Britanija uživo, dok se Keti, koja je izgledala kao monstrum, prenemagala od jezivih bolova.

Keti Prajs je imala najmanje tri zatezanja lica, 12 operacija grudi, a botoks joj više ne pomaže jer ga je prvi put ubrizgala sa 30 godina.
 
- Ne osuđujem je što ide na operacije, nego zato što ide toliko daleko. Ustvari, više ne znam ni šta je previše za nekoga pošto su operacije postale toliko česte. Poznajem mlade koji redovno uzimaju botoks injekcije - rekao je Kirijan.
 
Keti Prajs je još oporavlja od operacija i u karantinu je. NJeno lice sada izgleda mnogo bolje, ali kada se uporedi sa ženom na početku karijere - Keti Prajs, definitivno, više nije ista osoba.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )