FOTO: null

Uprkos brojnim molbama i apelima nadležnim organima, još uvijek se ništa nije učinilo kako bi se ulica Svetozara Ćorovića rekonstruisala i trajno riješio problem njenih žitelja

Mještani ulice Svetozara Ćorovića u Bijeljini već nekoliko godina strepe svaki put kada padne kiša, jer se ulica pretvori u malo jezero, pa je tako pješacima prolaz gotovo nemoguć, a zbog dotrajalosti asfaltne podloge i prolaz automobilima je otežan.

Prema riječima mještana još uvijek niko od nadležnih organa nije reagovao na upućene molbe za rješavanje njihovih problema.

„Obraćali smo se u par navrata telefonom upravi za stambeno komunalne poslove. Nismo dobili nijedan konkretan odgovor, jer se navodno čeka izgradnja kanalizacione mreže" rekao je za portal Bijeljina Danas jedan od stanovnika ove ulice.

On je istakao da se sa ovim problemom tokom cijele godine suočavaju skoro svi stanovnici Svetozara Ćorovića i da je dovoljno da kiša pada pola sata pa da je put već prekiven vodom.

Da li će nadležni organi konačno reagovati na njihove apele i trajno riješiti ovaj problem, ostaje pitanje. Do tada, mještanima ne preostaje ništa drugo, nego da sa strepnjom čekaju novu kišu ili snijeg.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )