FOTO: null

Maloljetnik, kojeg je u školskom dvorištu Srednje stručne škole u bijeljinskom naselju Janja nožem ubo šesnaestogodišnjak iz ovog mjesta, danas je u stabilnom stanju i nalazi se van životne opasnosti, potvrđeno je Srni na Odjeljenju hirurgije u Bolnici "S

Nakon jučerašnje operacije dijete je bilo u teškom stanju, sa veoma teškim povredama od uboda noža, od kojih je najteža povreda aorte. 

Dijete je imalo i povrede želuca i crijeva, a ubod u grudnom košu je, na sreću, zaustavljen u rebru. 

Srna saznaje da su u incidentu učestvovali učenici prvog razreda trgovačkog smjera koji idu u isto odjeljenje, maloljetnik koji je čakijom ubo druga je bošnjačke nacionalnosti, a povrijeđeni maloljetnik je srpske nacionalnosti. 

Incident se dogodio u 12.30 časova, a Policijsku stanicu u Janji pozvala je medicinska sestra Doma zdravlja koja je prijavila da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno maloljetno lice sa povredama stomaka koje su nanesene, najvjerovatnije, hladnim oružjem. 

Incident u Janji kod Bijeljine u kojem je maloljetnik čakijom izbo maloljetnog druga u dvorištu srednje škole dogodio se nakon svađe oko vraćanja lančića, izjavio je ranije Srni dežurni tužilac Marko Zekić. 

Zekić je potvrdio da su napadač i povrijeđeni različite nacionalnosti, ali da činjenice do sada ne ukazuju da bi motiv napada mogla biti međunacionalna mržnja. 

Prema riječima tužioca, napadač je preklopnom čakijom četiri puta ubo povrijeđenog maloljetnika. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )