FOTO: InfoBijeljina

Trpeza narodna skromna, na televiziji bahatost i rasipništvo. I to ne u filmovima i serijama, već sa našim budžetima.

Miloš Stanišić je objavio novi video-spot koji u samo nekoliko sekundi, u slici jednog porodičnog ručka, pokazuje sav besmisao velikih patriotskih priča i obećanja vlasti.

„Velika obećanja o nezavisnosti Republike Srpske u svakoj izbornoj kampanji, a čim prođu izbori zadužuju se na bjelosvjetskim berzama, i pravim i sumnjivim, i prodaju akcije Republike Srpske u bescijenje. Obroci u domovima sve skromniji, nameti sve veći, a oni sve bahatiji“, kaže Stanišić.

Podsjeća da su sve zemlje o okruženju tokom ove godine svom narodu pomogle mjerama za prevazilaženje krize i poskupljenja, a da vlast u Republici Srpskoj, združeno sa SDA i HDZ, drži narod kao taoce.

„Svaki pravi Srbin iz Republike Srpske bi ovog trenutka glasao za nezavisnost Republike Srpske. Ali, nema političke nezavisnosti bez ekonomske nezavisnosti. Mi zavisimo od SDA, HDZ, Londonske berze, MMF, sumnjivih dogovora o koncesijama... A, ovi na vrhu kupe kajmak i žive na račun para naroda Republike Srpske“, kaže Stanišić.

Poručio je ljudima da o patriotizmu ne slušaju bajke, već da glasaju za one koji patriotizam pokazuju na djelu - radeći za narod, veće plate i penzije, manje namete, za bolju i ljepšu Republiku Srpsku!
Miloš Stanišić je kandidat PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH. 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )