FOTO: screenshot

Povodom promocije nove klase oficira Vojne akademije u Beogradu Miloš Stanišić se kroz video-snimke prisjetio svojih oficirskih dana u Vojsci Srbije.

„Ovo je moja parada ponosa. Ili bolje reći - pet godina života na koje sam ponosan. Parada ponosa koja njeguje prave vrednosti pravoslavlja, koje su, koliko vidim, ponovo na udaru raznih lobija“, poručuje Stanišić u objavi na društvenim mrežama.
 
Nada se, kaže, da će današnju pažnju dobiti ljudi koji su gazili stojevi korak i pozdravljali srpsku trobojku i himnu Bože pravde, a ne oni ogrnuti zastavama boje duge, koji su juče pljuvali na svetinje i skrnavili vrijednosti pravoslavlja.
 
“Video je sačinjen od trenutaka koje sam uspio da zabilježim kamerom tokom školovanja i službe u Vojsci Srbije. Drago mi je što sam te godine provodio u prašini i na terenima umjesto na moru”, kaže Stanišić.
 
Podsjetio je da je prošlo tačno šest godina od njegove promocije u oficira i od nadlijetanja aviona i poruke pilota koju i dan-danas vjerno prati.
 
“Kolegama čestitam prvi oficirski čin i kao što reče pilot: Služite časno svom narodu i budite ponos svoje otadžbine! Živjela Srbija, živjela Republika Srpska!”, rekao je Stanišić.
 
Miloš Stanišić završio je Vojnu akademiju u Beogradu 2016. godine. Poslije akademije službovao je kao komandir tima u Specijalnoj brigadi Vojske Srbije. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )