FOTO: InfoBijeljina

“Ministarka Vidović najavila novčanu pomoć i za građane sa niskim primanjima” jedna je od najzanimljivijih stvari koje smo pročitali u posljednje vrijeme.

- Evo ja je javno pitam – kako je moguće da su nakon 16 godina njihove vlasti primanja i dalje niska, kad stalno priča o fiskalnoj stabilnosti? Kako je moguće da svakog izbornog septembra gase neku vatru među siromašnim sugrađanima, a istovremeno pričaju o velikoj stabilnosti? - upitao je Miloš Stanišić kandidat PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Podsjećajući ministarku Vidović na sastanak u Vladi Republike Srpske, kad je Udruženje ugostitelja tražilo da doprinosi na platu do 1.500 KM  budu kao za minimalac, kad je ona to kategorično odbila.
 
- Lično sam bio na sastanku, jer smo izračunali da bi time riješili sivu zonu, povećali plate radnicima, radnici bi bili kreditno sposobniji, a priliv novca u budžet bi bio veći. Ovako država koju vodi i Zora Vidović to ne dozvoljava, privednici i dalje imaju ogromne namete, zbog čega radnik na kraju trpi - rekao je Stanišić.
 
Očigledno je, kaže Stanišić, da im je cilj da imaju siromašne građane i građane sa niskim primanjima, jer je zgodno pred izbore ugasiti vatru i kupiti poneki glas.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 4 )