FOTO: InfoBijeljina

SNSD je za 16 godina kampanje pokazao šta je imao - mladi su otišli, preduzeća su uništena, djeca se ne rađaju. Džaba kuju planove i smicalice kako da Srbiju odvrate od opozicije, narod je već odlučio izbore.

Ovako Miloš Stanišić, kandidat PDP za Parlamentarnu skupštinu BiH opisuje vladavinu SNSD, dodajući da se danima u bijeljinskom Izbornom štabu SNSD kuju planovi kako da spriječe predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kad dođe u Bijeljinu da posjeti gradonačelnika i gradsku upravu.
 
Stanišić tvrdi da „trust SNSD mozgova vijeća kako da Vučić zaobiđe gradonačelnika i predstavnike opozicije, a da s njim ne naruše odnose“.
 
„Srbija nam je svima matica, svi je mnogo volimo. Žao mi je što uvlače srpski narod i Srbiju u svoje malograđanske planove, dok sve živo pod njihovom vladavinom propada. Naravno da svi volimo Srbiju, volimo Rusiju, a srpska, pravoslavna ljubav se ne dokazuje kovanjem smicalica i otimanjem od naroda, već nesebičnim davanjem. Pozivam SNSD na zdrav razum, ne želimo da naš najvažniji gost u našem gradu ima takve neprijatnosti“, rekao je Stanišić.
 
Narod je, kaže, već odlučio da je u oktobru promjena vlasti i da su toga svjesni i u istraživanjima u bijeljinskom izbornom štabu.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )