FOTO: null

Udruženje ,,Drugačiji svijet,, iz Bijeljine organizuje stand up komediju ,,MACAGLU,, koja će se održati 25. novembra u gradskom bioskopu, sa početkom u 17.00 časova.

Riječ je o stand-up komediji, koja govori o aktuelnim temama u našem društvu. Bez potrebe da se udvara publici, ovaj populrni glumac i šoumen Dragan Marinković Maca pružiće posjetiocima nezaboravan doživljaj u skladu sa svojim životnim postulatom - biti svoj i izravan.

Predstava je humanitarnog karaktera, pa će tako cijena ulaznice biti dobrovoljan prilog koji će biti doniran udruženju za pomoć oboljelim od autizma „Drugačiji svijet".

Dragan Marinković Maca, na svom fejsbuk profilu pozvao je sve Semberce, na njemu svojstven način, da dođu u što većem broju i tako pomognu djeci oboljeloj od autizma.

„Za dječicu i ovo udruženje koje brine o njima, djeci sa autizmom....Očekujem da ćete, unatoč poplavama koje su Vas zadesile nedavno dragi Semberci, biti galantni za sve Njih koji su u drugačijem Svijetu. Vidimo se uskoro i Hvala na razumjevanju...."

Čovjek je veliki onoliko koliko daje, biti human i velikodušan, biti topao i osjećajan su karakteristike ljudi koje se danas izuzetno cijene, zato dođite i svojim prilogom pomozite da djeca oboljela od autizma što prije dobiju svoj dnevni kutak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )