FOTO: null

U velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“ Bijeljina će se 25. novembra, sa početkom od 20 časova, održati Stand UP komedija „Đavo iz jagode“.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, kao i učesnik / voditelj emisije „Četiri i po muškarca“ a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra. Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu “Ispod nevidljivog kišobrana” i “Laž prema istinitom događaju”.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa “Improvizacija komedije”.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )