FOTO: InfoBijeljina.com

Nedostatak parkinga i povećan broj vozila u Bijeljini je godinama veliki problem. Da bi svoje četvorotočkaše smjestili u blizini mjesta stanovanja, građani koriste razne načine.

Tako su stanari stambene zgrade u ulici iza Crkve Svetog Đorđa napravili sopstveni parking i označili ga.

Ništa tu ne bi bilo neobično da vlasnici tih vozila nisu u te namjene iskoristili dio trotoara i suzili prostor za pješake.

Stanari stambenog objekta ogorčeni.

"I onako je sve prepuno automobilima, ali ni to nije dovoljno pa je gospoda postavila stubiće da nam i ovo malo prostora zagradi", ističe za portal InfoBijeljina vlasnik stana u blizini.

Roditeljima sa djecom i starim licima je najteže.

"Imam dvije bebe, kolica za blizance tu ne mogu proći", kategorična je jedna majka koja dodaje da najstarija populacija ima problem jer je sužen prolaz i to ne samo nepravilno, nego i nakoso.

Ovakve situacije nisu ništa neobično, neobično je to što su građani postali letargični sa prijavljivanjem nepravilnosti jer kako kažu, od toga nema koristi.

"Nemamo kome prijaviti, praksa je pokazala da i kada prijavimo komunalnoj policiji ili nadležnom Odjeljenju za inspekcijske poslove, nikakvog efekta ne bude", kategorični su građani.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )