FOTO: null

Stanari u Ulici Majora Dragutina Gavrilovića izrazili su zadovoljstvo što se njihov problem konačno rješava, te pohvalili rad policije koja im je izašla u susret.

Naime, kako tvrde, tokom prošle sedmice patrole policije su učestale u ovoj ulici, te se svakodnevno nesavjesni građani kažnjavaju koji ostave svoje automobile na trotoaru. 

„Zahvalni smo policiji što je krenula u „obračun“ sa vozačima koji se parkiraju na trotoaru, i time blokiraju prolaz nama pješacima. Zbog parkiranih automobila uzurpirani su nam trotoari, tako da majke sa malom djecom, ali i učenici koji idu u školu, moraju koristiti slobodni trotoar sa druge strane ulice“, naveo je Milenko za InfoBijeljina, koji inače i živi u jednoj od zgrada.

Milenko dodaje da ipak ovo može i bolje, te da se nada da će policija i u narednom periodu biti angažovana u ovoj ulici i da će „akcija“ trajati stalno, a ne samo ovaj mjesec. 

Podsjećamo, stanari, ali i brojni građani već duži vremenski period imaju problem u ovoj ulici, zbog nepropisno parkiranih automobila koji se nalaze na trotoaru, a o ovom problemu je portal InfoBijeljina pisao 15. juna ove godine.

U Policijskoj upravi Bijeljina su nam tada istakli da će u narednom periodu pojačati kontrolu u ovoj ulici, putem policijskih službenika kao i specijalizovanim vozilom „pauk“, kako bi se uklanjala takva vozila, što se, kao što vidimo, i ispostavilo tako. 

POVEZANI TEKST:

Stanari i prolaznici u problemima zbog nepropisno parkiranih vozila /FOTO/ 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )