FOTO: null

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti stabilno jesenje vrijeme uz maglovito jutro, a tokom dana sunčanije.

Hidrometeorološki zavod Republike Srpske saopštio je da će jutro biti svježe, na visorovnima hladno, a u nižim predjelima na sjeveru i zapadu i oko rijeka na istoku prije podne će se zadržati magla ili povećana niska oblačnost. 

Tokom dana se očekuje prijatno toplo i pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost, saopštio je Hidrometeorološki zavod FBiH. 

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura između 12 i 18, na jugu do 23 stepena Celzijusova. 

Temperatura u 7.00 časova: Kupres i Istočni Drvar minus dva, LJubinje, Gacko, 
Nevesinje, Sokolac i Livno nula, Kalinovik jedan, Bugojno dva, Sarajevo, Ribnik, Han Pijesak, Čemerno i Bileća tri, Srebrenica, Bijeljina, Šipovo, Krupa na Uni, Bjelašnica i Ivan-sedlo četiri, Mrkonjić Grad, Rudo, Drvar pet, Novi Grad, Foča, Gradačac, Jajce, Sanski Most i Tuzla šest, Gradiška, Mrakovica, Višegrad, Prijedor, Bihać i Zenica sedam, Zvornik, Srbac, Banjaluka i Doboj osam, Trebinje 10, Mostar 11 i Neum 13 stepeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )