FOTO: pixabay

Žene vole komplimente, pa ukoliko udvarač ne štedi na njima, vjerovatno će prihvatiti poziv i za sledeći izlazak. Damama prija i kada im partner plati večeru ili piće, ali i kada ne prigovara ako su zakasnile

Kažu da ženama nije lako ugoditi, pa zato mnogi muškarci žele da znaju šta dame očekuju od njih već na prvom sastanku. Istraživanje portala za onlajn upoznavanje Match.com u kome je učestvovalo 5.000 osoba bez partnera, pokazalo je da nježniji pol pri prvom susretu želi da se osjeća prijatno, što je preduslov za drugi sastanak.

Žene vole komplimente, pa ukoliko udvarač ne štedi na njima, vjerovatno će prihvatiti poziv i za sledeći izlazak. Damama prija i kada im partner plati večeru ili piće, ali i kada ne prigovara ako su zakasnile, već ih strpljivo čeka, zagrli i poljubi u obraz.

 Ženama se sigurno neće dopasti muškarac koji na prvom sastanku stalno provjerava mobilni telefon, kasni, popije više od dva alkoholna pića ili se ponaša nepristojno prema zaposlenima u kafiću ili restoranu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )