FOTO: InfoBijeljina

Banjalučka berza donirala je danas pet računara, dva laptop računara i skener ugljevičkom Srednjoškolskom centru „Mihailo Petrović Alas“.

Predstavnik Banjalučke berze Adrijana Cvijetić uručila je poklon koji će koristiti učenici ekonomskog smjera.

Cvijetićeva je podsjetila da je Banjalučka berza prije pet godina pokrenula akciju „Opremimo naše škole“ u kojoj se računari  koji se  više ne koriste doniraju  školama u Republici Srpskoj.

- U sklopu iste akcije organizovali smo  takmičenja za učenike ekonomske struke iz predmeta Finansijska tržišta, na republičkom niovu i upravo ideja za današnju donaciju se rodila u aprilu ove godine na tom takmičenju, rekla je Cvijetićeva novinarima.

Direktor Srednjoškolskog centra Stevo Benović zahvalio se na donaciji i naglasio da je ovo prilika da se saradnja učvrsti.

- Ove godine smo prvi put učestvovali na takmičenju Banjalučke berze i dobili smo vrijedan poklon koji će koristiti našim učenicima, dodao je Benović.

On je napomenuo da ugljevički Srednjoškolski centar u ovoj školskoj godini pohađa 461 raspoređenih u 21 odjeljenju smjera Gimnazija, Elektrotehnička struka, Mašinsko-tehnička  struka i Ekonomska struka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )