FOTO: null

Koliko je težak poslednji korak vidjelo se po onome što se desilo u petak. Fudbalska reprezentacija Srbije imala je šansu u Beču da pobjedom riješi svaku neizvjesnost u vezi sa plasmanom na Svjetsko prvenstvo. Najslabiji meč koji su odigrali u ovim kvalif

"Nismo zaslužili ni bod, a kamoli da pobjedimo", bio je jasan Dušan Tadić reprezentativac Dušan Tadić posle te utakmice.

Nije lako utvrditi u kakvom su stanju sada reprezentativcu, djelovali su sigurni i mirni pred utakmicu sa Austrijom u kojoj je domaćin mogao da slavi i ubjedljivije od 3:2 da nije bilo sjajnog golmana Vladimira Stojkovića.

Večeras je protivnik Gruzija, ekipa koja nije pobjedila nijednom u grupi ali ekipa koja je u prethodnim mečevima uzimala bodove i Austriji i Republici Irskoj. Zapravo, nijedan tim u grupi nije Gruzine pobjedio dva puta.

A ta ekipa je napravila ogromne probleme našoj reprezentaciji u Tbilisiju kada su vodili sa 1:0 i imali nevjerovatnu šansu za drugi gol.

Srbiji je potrebna pobjeda večeras da obezbjedi učešće na prvom velikom takmičenju posle osam godina. Postoji mogućnost da ode dalje i sa nerješenim rezultatom, čak i sa porazom, ali ne bi trebalo oslanjati se na te kalkulacije. U isto vrijeme igraju Vels i Republika Irska, obje reprezentacije i dalje imaju mogućnost da preteknu ekipu koju vodi Slavoljubi Muslin.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )