FOTO: null

MILES - Muška košarkaška reprezentacija Srbije će za rivale u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre imati Angolu i Portoriko, a zatim Češku, Japan ili Letoniju, odlučeno je žrijebom u švajcarskom Milesu.

Kapiten Srbije Miloš Teodosić kaže da se mora biti oprezan. Prvotimac moskovskog CSKA je uvjeren da će publika u najvećoj dvorani na ovim prostorima biti ogroman "vjetar u leđa" izabranicima Aleksandra Đorđevića.

"Mislim da smo dobili dobar žreb, odnosno dobre protivnike, uz ogradu da danas svaka ekipa na svetu ima kvalitet i da će svaka reprezentacija u Beogradu imati ogroman motiv jer su u igri Olimpijske igre. Naš maksimum se podrazumeva, bez obzira na ime rivala. Favoriti jesmo i ne možemo od toga da pobegnemo. Jednostavno, Arena će biti puna i naš vetar u leđa. Nadam se najboljem, jer ova ekipa ima kvalitet i motiv za plasman na Olimpijske igre", rekao je Teodosić.

Košarkaši Srbije će igrati u Beogradu u grupi A s Angolom i Portorikom, dok su u grupi B Japan, Češka i Letonija.

Na Filipinima, u Manili, u grupi A će igrati Turska, Senegal i Kanada, a u grupi B Francuska, Novi Zeland i domaćin Filipini.

U Italiji, u Torinu će se sastati Grčka, Meksiko i Iran u grupi A, a u grupi B su smješteni Tunis, Hrvatska i domaćin Italija.

Kvalifikacioni turniri se igraju od 4. do 10. jula, a po dvije prvoplasirane ekipe iz grupa igraće meč za odlazak na Olimpijske igre od 5. do 21. avgusta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )