FOTO: null

Beograd je spreman da pozdravi osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Doček je organizovan ispred Doma Narodne skupštine.

Srbija dočekuje osvajače medalja sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Za razliku od prethodnih godina, kada je doček organizovan ispred Starog dvora, ovoga puta nacija sportiste dočekuje ispred Doma Narodne skupštine.

Lokacija je promenjena jer balkon Gradske skupštine ne može da izdrži veliki broj sportista, pa će građani imati priliku da ispred Doma Narodne skupštine pozdrave mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije, vaterpoliste, odbojkašice, Davora Štefaneka, Tijanu Bogdanović, Ivanu Španović i kajakaše Marka Tomićevića i Milenka Zorića.

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja - dve zlatne (Davor Štefanek, vaterpolisti), četiri srebrne (taekvondistkinja Tijana Bogdanović, košarkaši, odbojkašice i kajakaši) i dve bronzane (košarkašice i Ivana Španović).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )