FOTO: null

Selekcije Republike Irske i Velsa odigrale su meč bez golova, pa je nakon pet kola Srbija lider grupe D sa 11 bodova, isto koliko i Irska.

Dobra vijest za Srbiju je i što će Velšani na narednoj utakmici u Beogradu igrati bez Gereta Bejla, koji je dobio drugi žuti karton u kvalifikacijama.

U istoj grupi, Austrija je savladala Moldaviju 2:0, pogocima Marsela Zabicera na asistenciju Arnautovića, i rezerviste Martina Harnika, posle samo osam minuta provedenih na terenu.

Hrvatska je na Maksimiru savladala Ukrajinu pogotkom Nikole Kalinića, i drži prvo mjesto u grupi I. Drugi je Island, koji je u gostima slavio protiv Kosova 2:1. Turska je dobila Finsku 2:0.

Lideri i favoriti u grupi G, Španci i Italijani ostvarili su sigurne pobjede i učvrstili se na prva dva mjesta. U Palermu je Italija uljepšala jubilej Bufonu i slavila protiv Albanije 2:0. Meč je u drugom poluvremenu bio prekinut na nekoliko minuta, pošto su albanski navijači ubacivali baklje na teren.

Španija je ubedljivo savladala Izrael sa 4:1. Makedonija je savladala Lihtenštajn 3:0 i stigla do prve pobede. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )