FOTO: null

U Arilju je sinoć, prema prvim i nezvaničnim informacijama, prenosi Kurir, došlo do pucnjave pošto je policija pokušala da zaustavi i kontrolIše automobil u kojem su bila dva muškarca.

Muškarci nisu reagovali na naređenja policije već su produžili dalje, a zatim zaustavili vozilo i nastavili da bježe pješke.

Kako Kurir saznaje, događaj se zbio u selu Grivska kod Arilja, gdje je policija kraj jednog novootkrivenog zasada marihuane čekala u zasjedi. Kada su u automobilu naišla dvojica muškaraca, policajci su pokušali da ih zaustave, ali vozač je dao gas i krenuo pravo na policajce koji su se spasli skočvši u stranu!

Odmah potom došlo je do pucnjave, a auto begunaca pogođen je jednim metkom mada se zasad ne zna precizno ko je i kada pucao. Auto bjegunaca nađen je 600-700 metara dalje napušten, u kanalu pored puta. Prilikom pretresa automobila pronađeno je deset stabljika marihune.

Prema nezvaničnim informacijama, policiji je poznat identitet jednog od bjegunaca. Odmah poslije pucnjave blokiran je i dio Arilja u kojem se nalazi njegova kuća u kojoj je pronađeno još narkotika.

Muškarci iz vozila i dalje su u bjekstvu i za njima se traga.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )