FOTO: srpskainfo.com

Reprezentacije košarkaške lige Srbije slavile su na 22. Saboru koju je održan u Tesliću. U ženskoj konkurenciji Srbija je bila bolja od Srpske 86:69.

U pobjedničkoj ekipi 5 igračica bilo je dvocifreno, najviše Lara Radulović 17 i Marija Stoiljković 11 poena. Kod reprezentacije Republike Srpske istakle su se Milica Zeljković sa 28 poena te Marija Kešeljević sa 12 postignutih poena.

I kod muškaraca slavila je selekcija lige Srbije 98:79. Kod pobjednika istakli su se Stefan Simić sa 18 i Nemanja Krstić sa 16 poena. U poraženoj ekipi Nemanja Nikolić je postigao 19, dok je Darko Talić dodao 11 poena.

U poluvremenu ovog meča održano je tradicionalno takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanjima a u oba je pobijedio Aleksandar Tornjanski, reprezentativac lige Srbije

Košarkaški savez Republike Srpske je proglasio i najbolje u 2018. godini a priznanja su dobili Dalibor Ilić iz Igokee, dok je najbolja košarkašica Nikolina Zubac, koja nastupa za RMU Banovići.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )