FOTO: null

BIJELJINA - Udruženi sportski klubovi u Bijeljini tvrde da gradonačelnik Mićo Mićić diskriminiše djecu.

U saopštenju sportskih radnika iz 12 gradskih klubova navodi se da je Mićić "o svom trošku", odnosno o trošku svih građana Bijeljine, poslao 15 dječaka iz samo dva gradska kluba na fudbalski kamp "Ognjen Koroman". 

Ovaj kamp na Jahorini za fudbalere od sedam do 15 godina počeo je u nedjelju, 1. jula, i trajaće do utorka, 10. jula, a cijena učešća je 320 evra po fudbaleru. 

"Gradska uprava finansira više od 60 fudbalskih klubova, a na besplatan kamp poslato je 12 dječaka Fudbalskog kluba `Radnik` i tri dječaka Škole fudbala `Soker kids`. Pitamo gradonačelnika, koji je profesor fizičkog vaspitanja po struci, šta je sa ostalim klubovima", javno su zatražili objašnjenje nezadovoljni sportski klubovi. 

Uz tvrdnju da se gradonačelnik Bijeljine hvali kako ima najviše registrovanih fudbalskih klubova u BiH, sportski radnici optužuju Mićića za diskriminaciju djece i pitaju da li djeca iz Fudbalskog kluba "Zvijezda 09", "Podrinja" iz Janje, Omladinskog fudbalskog kluba "Zenit", Dvorova, "Sloge" Crnjelovo i još pedesetak klubova zaslužuju da se i njihova djeca pošalju na besplatan kamp. 

“Ako ste mislili da ćete ovaj skandal sakriti i gurnuti pod tepih, varate se. Sva djeca zaslužuju isti tretman. Ne zaboravite, gradonačelnik ste svih građana", poručili su Mićiću Udruženi sportski klubovi Bijeljine. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )