FOTO: InfoBijeljina

U zadnje četiri godine svjedoci smo potpunog izostanka podrške Gradske uprave prema sportskim klubovima, sportskim radnicima, sportskoj infrastrukturi, a samim tim i prema našoj omladini, našoj djeci, ima se osjećaj da ih to ne interesuje, poručio je Mladen Milić, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.

Kako dodaje, sport je jako bitna stvar za svako društvo, za svaki narod, za svaki grad, ali izgleda, kako kaže Milić, ne i za našu Bijeljinu.

"Sport oplemenjuje našu Bijeljinu, sklanja našu djecu sa ulice, odvaja ih od raznih poroka i tako nam daruje zdrave buduće generacije. Da bi bilo tako, nephodno je odmah  obezbediti besplatne treninge u svim sportovima za koje naše mlade generacije iskažu želju da treniraju i usavršavaju se", navodi Mladen Millić.

Dodaje da je potrebno obezbijediti uslove i ambijent za treniranje svih ljubitelja dvoranskog sporta.

"To će im omogućiti SPORTSKI CENTAR sa dvoranom od četiri do pet hiljada mjesta i ZATVORENIM BAZENOM, te svim neophodnim sadržajima, potrebnim za zdrav sportski zivot i prosperitet. Moderni sportski centar sa bazenom, obezbedio bi Bijeljini istinski status sportskog Grada, a Semberiji zdrav pravac razvijanja, te zdravu sredinu za mlade generacije koje se bave sportom, ali isto tako istarije koji rekreacijom jačaju svoje zdravlje i produžavaju život", zaključio je na kraju Milić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi