FOTO: srpskainfo.com

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je da je u redovima stranaka Saveza za promjene (SzP) očigledan strah od ubjedljive pobjede kandidata njegove strane Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željke Cvijanović za predsjednika Republike Srpske na izborima 7. oktobra.

– Neće oni birati sredstva za diskreditaciju, zaboravljajući da se narod pita, a kad god se narod pitao izdajnici nisu imali šanse. Tako će biti i 7. oktobra – rekao je Špirić.

Prema njegovim riječima, oni koji se javno hvale da nisu izašli na referendum povodom Dana Republike Srpske i koji gotovo četiri godine iz Sarajeva “jurišaju na institucije Republike Srpske, oličeni u Savezu za promjene, na čelu sa SDS-om, ovih dana poručuju građanima da imaju rješenje za sve probleme”.

– Zapravo, njihovo ponašanje i djelovanje u Sarajevu govori da je za njih jedini problem Republika Srpska. Zaboravljaju da je srpski narod sudbonosno vezan za RSi da će ponovo na izborima 7. oktobra izabrati one kojima je Srpska svetinja, a ne problem – poručio je Špirić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )