FOTO: null

Španski “AS” je na svom sajtu izabrao sedam najboljih pogodaka volej udarcem u istoriji fudbal. Dejan Stanković u društvu Van Bastena, Rodrigeza, Mendijete...

Napadač Atletik Bilbaa Aric Aduric postigao je spektakularan pogodak protiv Olimpika iz Marseja u Ligi Evrope. Snažni centarfor je sačekao povratnu loptu i onda uhvatio volej sa nekih 30 metara i u neverici ostavio igrače Marseja, ali i komletnu fudbalsku javnost.

Odmah posle tog pogotka španski “AS” je na svom sajtu (pogledajte OVDE) izabrao sedam najboljih pogodaka volej udarcem u istoriji fudbal. Među odabranim su gol Van Bastena, Rodrigeza, Mendijete, Rodrigeza, Najima i Dejana Stankovića.

Nekada velika zvezda Intera i srpskog fudbala je stigao u društvo velikana fenomenalnim pogotkom protiv Šalkea, a tragičar je bio niko drugi do najbolji bek među golmanima Manuel Nojer.

Tek što je počeo prvi meč četvrtfinala između Intera i Šalkea na "Đuzepe Meaca", golman nemačkog tima je intervenisao u stilu trećeg beka, izbacivši loptu glavom do sredine terena, ali je imao tu nesreću da se tamo nađe Stanković.

Fudbaler Intera je sjajno zahvatio loptu i sa pola terena pogodio mrežu Šalkea! Igrao se prvi minut!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )