FOTO: null

Radnik je ostvario ubedljivu i zasluženu pobjedu protiv indisponiranih gostiju iz Kaknja koji nisu uspjeli niti jednom ugroziti gol domaćina.

Centralna ličnost na susretu bio je kapiten i najuskusniji igrač Radnika koji je postigao tri gola i još nekoliko puta pravio pometnju u redovima gostiju. Kada je u 82. minuti izašao iz igre dobio je gromoglasan aplauz kakav do sada nije viđen na bijeljinskom gradskom stadionu. 

Prvom pogotku domaćina prethodile su prilike koje su propustili, najprije Dejan Maksimović koji je promašio loptu sa 5 metara iako je bio sam, a potom dva puta šutira Slaviša Radović. Domaći su došli u prednost nakon dobrog duplog pasa kapitena Velibora Đurića i Mahira Karića a iskusnim igraču domaćih nije bilo teško da sa 7 m pošalje loptu u mrežu. Nastavili su domaći sa napadima a u 35. minuti gosti su ostali bez Šerifa Hasića, koji je kao zadnji igrač napravio prekršaj nad Demirom Pecom. Nakon toga posao domaćinu bio je znatno olakšan. 

U nastavku Radnik je odigrao rutinski, strpljivo gradio igru i  čekao svoju priliku. Drugi pogodak postigao je ponovo Đurić u 66.minuti kada je pogodio nakon asistencije Mahira Karića. Svoj prvi het trik u karijeri Đurić je krunisao pogotkom u 81. minutu kada je pogodio posle proigravanja od strane Slaviše Radović. 

Ovom pobjedom Radnik je najavio izlazak iz rezultatske krize i povratak u gornji dio tabele. 

U narednom kolu Radnik gostuje na Vrapčićima gdje će igrati protiv Veleža. 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )