FOTO: desavanjaubijeljini.com

Zoran Sofrenić, trener golmana u FK "Radnik", demantujući za TSD (Televizija srpske dijaspore) koja su izrečena u tekstu "Ništa od povratka Krstajića, Mićić spremio "nove ljude"", ističe da ga niko nije kontaktirao povodom navodnog imenovanja na poziciju generalnog direktora kluba.


"Demantujem sve objave u vašem tekstu, vezane za mene. Mene niko nije zvao da pričamo na tu temu. Za skupštinu kluba sam saznao iz medija", navodi Sofrenić i dodaje, "Trener sam golmana u Radniku i volio bih da to tako ostane, jer sam puno truda uložio u školovanje za trenera i ne bih volio sad da se okrećem nekoj drugoj branši", ističe Sofrenić, koji je nedavno imenovan i za trenera golmana U21 reprezentacije BiH, u okviru stručnog štaba koji predvodi Slobodan Starčević.

Sofrenić ističe da je sve do sada u profesionalnoj karijeri stekao sopstvenim trudom i zalaganjem i da mu smeta pominjanje članova porodice u kontekstu njegove profesionalne karijere.

"Volio bih da se ime mog oca ne provlači u pričama o meni. Ja imam svoj život i svoju porodicu. Imam 35 godina, i sve što imam od fudbalskog znanja i autoriteta, stekao sam isključivo svojim trudom i zalaganjem", dodaje Sofrenić.

Za kraj dodaje:

"Delim sa vama ljubav prema Radniku i jedini cilj mi je da pokušamo da Radnik ne ispašta zbog svega ovoga", zaključuje Sofrenić.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )