FOTO: null

Šef Izbornog štaba SDS u Bijeljini Milorad Sofrenić izjavio je danas da je priča o kupovini glasova u ovom gradu “osmišljena politička konstrukcija suprotstavljenog političkog bloka”.

Na vanrednoj konferenciji za novinare u prostorijama SDS u Bijeljini Sofrenić je rekao da se izborna krađa njemu pripisuje na osnovu izjave Roma koji je nedavno izašao iz zatvora, gdje izdržava kaznu zbog prevare. 

Sofrenić je rekao novinarima da nikakve lične karte nisu nađene kod njega, da je izborni dan proveo u naselju Brodac i da ne zna ništa ni o dva šlepera sa paketima hrane koji su, prema navodima policije, korišteni za prevare pri glasanju. 

Nelogično je, smatra Sofrenić, i da mu se inputira izborna krađa u korist kandidata Miće Mićića i Tomice Stojanovića, a na listi SDS nalazi se prvi put u izbornom procesu i njegov sin. 

Na vanrednoj konfrenciji za novinare Sofrenić je rekao da je priča o izbornoj krađi u Bijeljini trebala da posluži da umanji izborni rezultat SDS, a nakon izbora kao opravdanje za poraz suprotstavljenog političkog bloka. 

On je zaključio da su sve insinuacije na njegov račun o kupovini glasova na izborima neargumentovane, kontradiktorne i osmišnjene. 

Kandidat za odbornika SDS Tomica Stojanović rekao je novinarima da su i oni ukazali na malverzacije tokom izborng procesa koje su prijavili nadležnima. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )