FOTO: Instagram

Manekenka i fudbaler polako pakuju kofere, a zahtjevi za novi dom su da ima dvorište i da bude izolovan od gradske buke i paparaca. Potrebe malog Alekseja su takođe među prioritetima.

Srpska manekenka Sofija Milošević uskoro bi trebalo da sa sinom napusti kuću u Madridu i preseli se u Frankfurt, saznaje Blic. S obzirom na to da će njen nevjenčani suprug Luka Jović ponovo zaigrati u timu Ajntrahta, porodica će živjeti u Frankfurtu.

Kako smo saznali, oni su prije nekoliko dana angažovali agenta koji će im pomoći da pronađu kuću u ovom gradu.

– Sofija i Luka uveliko se pripremaju za veliku selidbu. Kako bi se on posvetio obavezama u klubu, ona će se pobrinuti oko svega što nije lako, naročito kada imate kratak rok i malo dijete. Veoma im je bitno da pronađu životno okruženje u kojem će moći u potpunosti da uživaju kao što je to bio slučaj u Madridu – kaže naš izvor blizak paru.

Nekoliko mjeseci prije nego što će započeti vezu sa Sofijom, Luka je uz pomoć saigrača iz kluba pronašao velelepnu kuću sa bazenom koja je u potpunosti ispunjavala potrebe njegovog načina života u Madridu. Volio bi i da u Njemačkoj ima sličan životni prostor. Međutim, ovog puta u potrazi novog životnog okruženja bila im je potrebna usluga stručnjaka, odnosno agenta koji će im pomoći da u gradu koji je tri puta manji od španske prestonice dobiju sve što su željeli. Na listi prioriteta tokom odabira nekretnine našlo se nekoliko stvari – objašnjava naš izvor i otkriva o čemu se radi:

– Luki ovaj grad nije nepoznat jer je prije nekoliko godina igrao u njemu, te odlično poznaje dobra mjesta, a s obzirom na to da je tada živeo u stanu, ovog puta mu treba više prostora. Tada je živio sam, a sada ima porodicu. Važno im je da ima dvorište gdje će moći da provode vreme sa sinom Aleksejem, ali i da Luka može da trenira ukoliko se situacija sa koronom ne sredi. Žele da vila bude u mirnom djelu grada, daleko od znatiželjnih pogleda javnosti i paparaca. U Madridu su često bili na meti fotoreportera koji su ih pratili u stopu gdje god da se pojave, bilo da je u pitanju restoran ili neko drugo javno mjesto. Takođe se nadaju da će imati mogućnost, ako se pandemija stiša, da im u goste dolazi porodica, što opet zahteva veći životni prostor. Žele da prostorije budu velike, sa mnogo svjetla i da bude komforno za život tročlane porodice. Vole da ugoste prijatelje sa svih strana svijeta, te hoće da imaju makar dvije gostinske sobe u kojima će moći da smjeste svoje društvo – dodaje izvor blizak paru.

Na njihovom spisku zahteva je, i kako saznajemo, mini teretana koju su imali i u Madridu.

Kako bismo provjerili naša saznanja, pozvali smo Sofiju koja nije željela da detaljiše oko životnog prostora koji traže u Njemačkoj, ali je kratko poručila:

– Novo životno okruženje donosi novu energiju. Moramo da znamo da je svaka promjena dobra, te se iskreno radujem novoj avanturi koja samo što nije počela – glasila je izjava Sofije za Blic koju  je manekenka poslala u SMS-u.

Društvo im pravi Lukin saigrač iz Srbije

U pomoć su im, kako saznajemo, priskočili i Filip Kostić, ali i momci sa kojima se Luka družio kada je prvi put igrao za ovaj klub.

– Održavao sam komunikaciju sa nekoliko igrača. Čini mi se da je i njima drago što sam se vratio. Motivisan sam kao i prvog dana kada sam došao u Frankfurt. Pokušaću da zaboravim prethodni period. Krećem od nule i želim da pomognem timu – izjavio je pijre nekoliko dana srpski reprezentativac.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )