FOTO: InfoBijeljina

SNSD, na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, treba da osvoji apsolutnu većinu kako na republičkom, tako i na nivou BiH, poručeno je na predizbornom skupu SNSD-a u Pučilama kod Bijeljine.

"Narod Republike Srpske je prepoznao i shvatio da je SNSD jedina opcija koja garantuje opstanak srpskog naroda i drugih naroda koji poštuju zakone Republike Srpske.

Kandidati SNSD-a su ljudi za koje treba glasati.Svi oni koji budu glasali 7. oktobra treba da se osvrnu iza sebe, da vide šta su uradili oni iz kojih stoje plakati `Sviće`, a šta su uradili oni na čelu sa Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović u proteklih 12 godina. Imate infrastruktrne projekte, imate ulaganja u svim sferama", istakao je Vojin Mitrović, nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH.

"Mi se nadamo da će SNSD kao partija koja vodi patriotsku politiku i koja brine o svakom građaninu RS dobiti njihovo povjerenje", istakla je Milica Marković, kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Iza SNSD su djela - izgrađena infrastruktura, realizovano niz projekata s ciljem poboljšanja uslova života u Srpskoj i to sve u mandatu premijerke Željke Cvijanović.

"Navešću da je za 270.000 radnika povećana plata u iznosu od 30-50 KM, da je uvedena naknada za nezaposlene porodilje u periodu od 12-18 mjeseci u iznosu do 405 KM, da je Fond solidarnosti do 1.septembra odobrio 39 zahtjeva za oboljelu djecu u iznosu većem od 1.400.000 KM...", istakla je Tanja Bošnjaković, kandidat SNSD-a za Parlamentarnu skupštunu BiH.

SNSD s obrazom dolazi u Pučile kod Bijeljine gdje su dali veliki doprinos u izgradnji infrastrukture i obnovi škole u ovom selu, istaknuto je na ovom skupu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )