FOTO: InfoBijeljina.com

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ponudio je Gradskom odboru SNSD-a nekoliko visokih funkcija u Gradskoj upravi, ali i poziciju direktora AD „Vodovod i kanalizacija“, dok je zauzvrat tražio podršku za postojeću skupštinsku većinu u donošenju važnih odluka za rješavanje gradskih problema, potvrđeno ja za InfoBijeljina u lokalnom SNSD-u.

Mićić je, po riječima naših sagovornika u Savezu nezavisnih socijaldemokrata, preko bliskih saradnika pokušavao da sklopi dogovor sa lokalnim SNSD-om.

"Bio je spreman da SNSD-u ustupi par bitnih pozicija u Gradskoj upravi. I ne samo to, već je izrazio i namjeru da SNSD-u ustupi i direktorsku poziciju u 'Vodovodu i kanalizaciji', preduzeću koje bilježi sve lošije rezultate poslovanja", rekli su nam u bijeljinskom SNSD-u.

Kako dodaju, Mićić je zauzvrat očekivao podršku Kluba odbornika SNSD-a za postojeću skupštinsku većinu. 

Iz riječi naših sagovornika može se zaključiti da je Mićića na kraju dočekao hladan tuš, odnosno, da je njegova ponuda odbijena.

"Ponudio nam je mjesta načelnika za finasije i načelnika za inspekcijske poslove, te funkciju direktora Vodovoda. Mićić se plaši debakla na izborima, pa pokušava SNSD uvući u vlast na lokalnom nivou kako bi obezbijedio sigurnu budućnost za sebe i svoje saradnike. Zauzvrat očekuje podršku u donošenju važnih odluka za rješavanje problema, za koje Mićić sa trenutnom skupštinskom većinom nema kapacitet ni dovoljnu političku snagu. Takva ponuda za nas nije bila prihvatljiva i odbili smo je", rekli su nam iz bijeljinskog SNSD-a.

Na pitanje InfoBijeljina da naša saznanja prokomentariše, Mićić ih je u telefonskom razgovoru negirao, a potom nam zaprijetio tužbom.

"Nikakve funkcije nisam nudio nikome, kakav 'Vodovod'? Taj koji ti je to rekao, laže, kao što i ti lažeš objavljujući netačne rezultate istraživanja", rekao je kratko Mićić našem novinaru. 

Upitao je ko nam je dao i rezultate istraživanja Gradske uprave, koje smo nedavno objavili, a potom razgovor završio pitanjem "Hoćeš li da te tužim?", te prekinuo vezu. 

Mićić je, podsjetimo, predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a, stranke koja je, na višim nivoima vlasti, ljuti protivnik vladajućem SNSD-u. Prije nekoliko mjeseci, u zadnjim momentima, Mićić je odustao od kandidature za lidera SDS-a.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )