FOTO: null

Savez za novu politiku (SNP) nastavlja svoj rad na terenu, a juče je to učinio u Rogatici gdje je na osnivačkoj skupštini SNP izabran opštinski odbor od 15 članova.

Struktura odbora je iskustvo, mladost i sve ono što će doprineti ozbiljnom radu ove organizacije.

U narednim danima opštinski odbor u Rogatici izbraće svog predsjednika kao i sve druge organe koji su predviđeni Statutom stranke.

Osnivačkoj skupštini, pored članova i simpatizera saveza, prisustvovali su i gosti iz Foče, Istočnog Novog Sarajeva, Pala, Han Pijeska, Vlasenice i naravno rukovodstvo stranke iz Bijeljine na čelu sa prof. dr Zoranom Mastilom.

"SNP-e će se zalagati za novi politički i ekonomski sistem, novu demografsku, fiskalnu, monetarnu politiku, politiku regionalnog razvoja gdje svoje mjesto mora naći i opština Rogatica. Opština Rogatica spada u red nerazvijenih opština i zato joj treba nova ekonomska politika koja će doprinjeti razvoju iste. U opštini Rogatica treba poraditi i na zapošljavanju mladih znamo da ih je danas mnogo nezaposlenih", rekao je predsjednik stranke za portal InfoBijeljina prof. dr Zoran Mastilo, dodajući da SNP u svom programu to nudi i u narednom periodu zalagat će se za provođenje svog programa na dobrobit svih građana u RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )