FOTO: null

U toku je Sport Vision sezonsko sniženje, ali to nije sve! Sport Vision misli na svoje kupce i pripremio je dodatno sniženje na već snižene cijene!

Upotpunite svoj asortiman udobnom i toplom odjećom i obućom za zimu u Vašoj omiljenoj Sport Vision prodavnici sada po dvostruko sniženim cijenama.

Iskoristite 10% popusta pri kupovini jednog artikla ili čak 20% popusta pri kupovini dva ili više artikala. Popust se obračunava na ukupan iznos računa. Ovoga puta su samo odjeća i obuća na dvostrukom sniženju. Sniženje na sniženje će trajati do kraja januara u svim Sport Vision multibrend prodavnicama na teritoriji Bosne i Hercegovine.  

Ne propustite Sport Vision sniženje na sniženje! Iskoristite priliku da uživate u zimskim čarima i opremite se kvalitetnom odjećom i obućom u Sport Vision Multibrend prodavnicama po dvostruko sniženim cijenama. 

Ukoliko ste propustili prethodna sniženja ne dopustite da Vam predstojeći talas sezonskog sniženja promakne! Kupujte pametno! Iskoristite pad cijena u Sport Vision prodavnicama i nabavite sve što Vam je potrebno za zimu!

Očekujemo Vas! Više informacija na https://goo.gl/xrFf8d 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )