FOTO: null

Na Jahorini je snijeg prekrio olimpijske staze, a shodno vremenskoj prognozi u narednim danima očekuju se i veće količine snijega koje bi omogućile početak skijanja.

Olimpijski centar Jahorina ulaže maksimalne napore da proizvede i vještački snijeg. 

Trenutna visina snježnog pokrivača je 20 cm, dok snijeg sve većim intenzitetom nastavlja da pada. 

Očekuje se da bi do sutra staza "Skočine" trebala biti potpuno prekrivena snijegom i da bi na njoj moglo početi skijanje. 

U pripremi su staza "Rajska dolina" i staza "Poljice", gdje bi ski lift "Rajska dolina" i ski lift "Poljice" trebali u narednim danima biti u funkciji. 

Od 27. decembra dnevna cijena ski pasa vikendom je 37 KM, dok radnim danima smo omogućili skijanje i bordanje sa popustom i cijenom od 33 KM dnevno. 

Popusti na ski pas se kreću u rasponu od 10 - 30 odsto. 

Hotel Bistrica je u pripremama za doček Nove godine. Goste će zabavljati ansambl "Bisernica" iz Bijeljine, bend sa dugogodišnjim iskustvom u pratnji na koncertima estradnih zvijezda poput Lepe Lukić, Ane Bekute, Snježane Đurišić i mnogih drugih. 

Bogat muzički program sa širokim repertoarom popularne zabavne i narodne muzike izvodit će vrhunski solisti Gina Nikolić i Milan Stojčinović, poznat i kao Zvezda Granda. 

Cijena dočeka u hotelu Bistrica je 80 KM. U cijenu je uračunata svečana večera sa bogatom gastro ponudom i bon za piće u iznosu od 10 KM, saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )